Salarisadministratie

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Een gedegen en adequate salarisadministratie vraagt dan ook om expertise. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie, zodat u kunt rekenen op brede kennis van wet- en regelgeving en cao’s in uw branche. Wij denken met u mee, vertalen uw wensen en behoeften en bieden oplossingen. Wij verzorgen desgewenst de volledige salarisadministratie voor uw onderneming en onderhouden contacten met bijvoorbeeld Arbodiensten, verzuimverzekeraars, bedrijfstakpensioenfondsen en de Belastingdienst.
Onze salarisadministrateurs ondersteunen en adviseren u graag op het gebied van:

  • Salarisberekeningen
  • Aangiften loonheffingen
  • Ziekmeldingen
  • Arbo wetgeving
  • Pensioenen
  • Ontslagprocedures

Complete 24/7 online ondersteuning

Voor onze salarisadministratie maken wij gebruik van Unit 4 Personeel en Salaris (Online). Hierdoor kunnen wij u complete en laagdrempelige ondersteuning bieden bij uw personeel- en salarisadministratie. Door middel van een webportaal is uw salarisadministratie eenvoudig voor u online toegankelijk. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om salarismutaties, wijzigingen in personeelsgegevens en ziek- en herstelmeldingen vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week aan ons door te geven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze full service dienstverlening? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies op maat.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken