Financiële planning

Heeft u al nagedacht over uw pensioen? En wat als u iets overkomt? Heeft u voldoende inzicht in uw financiële en juridische situatie? Een goede financiële planning zorgt voor een antwoord op deze en andere vragen over uw financiële toekomst.

Onze specialisten begeleiden u met het in kaart brengen van uw financiële situatie. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden stellen wij een totaal financieel plan voor u op. Ook als u specialistische vragen heeft op juridisch, fiscaal of financieel gebied zijn wij u van dienst. Wij hebben nauw contact met notariskantoren door heel Nederland waardoor we u snel en deskundig kunnen helpen.

Enkele van onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn algemene inkomens- en vermogensplanning, advies over testamenten, huwelijkse voorwaarden en schenken en erven.

Inkomens- en vermogensplanning

Een duidelijke inkomens- en vermogensplanning zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in uw financiële situatie, voor nu en voor later. Wij houden rekening met uw wensen en kijken samen met u naar doelen en mogelijkheden. De zekerheid dat u uw zaken goed geregeld heeft, geeft u rust.

Testamenten en huwelijkse voorwaarden

Als full service kantoor kunt u bij ons terecht voor al uw vragen op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Omdat we de financiële positie van onze klanten kennen zijn we ook in staat om een totaaladvies te geven en extra services te verlenen. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over  testamenten en huwelijksvoorwaarden. Ook begeleiden wij u in het overleg met de notaris over het opstellen of aanpassen van uw testamenten en huwelijksvoorwaarden zodat al uw wensen correct worden vastgelegd.

Schenk- en erfbelasting

Bent u op de hoogte van alle regels rondom schenk- en erfbelasting? U kunt hiermee bijvoorbeeld te maken krijgen bij  vermogensoverdracht binnen de familie of bij bedrijfsopvolging. Of bent u benoemd tot executeur testamentair en heeft u hulp nodig? Wij adviseren u hierover en begeleiden u hierbij.  Ook zorgen wij voor het opstellen en indienen van de aangifte erfbelasting en onderhouden het contact met de belastingdienst voor u.

Meer informatie

Wilt u dat wij u helpen met het verkrijgen van inzicht in uw financiële toekomst en het vastleggen van uw wensen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies op maat.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken