Franchise

U kiest ervoor om franchisenemer te worden. Dan wilt u uiteraard ook een accountant die franchise ondernemen begrijpt en u met juridisch, fiscaal en financieel advies bij kan staan.

Wolfsbergen & Osnabrug is gespecialiseerd in het begeleiden van franchisenemers en kan bouwen op jarenlange expertise en ervaring die is opgedaan als full service adviseur bij één van de grootste en bekendste retailketens van Nederland. De nauwe betrokkenheid bij de franchisegever, uitgebreide kennis en connecties zijn van grote waarde voor u als franchise ondernemer.

Totaaladvies voor franchisenemers

U kunt als startend of ervaren franchisenemer natuurlijk bij ons terecht voor belastingadvies, accountancy en salarisadministratie. Onze expertise gaat echter verder dan dat.

Aan- en verkoopbegeleiding

Staat u op het punt van bedrijfsovername en heeft u behoefte aan advies over bijvoorbeeld de bedrijfsstructuur en de financiering van de overname of wenst u advies over de aan- en verkoop van een bedrijfspand? Wij begeleiden u van A tot Z in de aan- en verkoop van een franchiseformule, al dan niet binnen familieverband.

Juridische begeleiding

Als franchise-ondernemer heeft u met een hoeveelheid aan juridische regels te maken. Wij geven onder andere advies bij het inpassen van de bedrijfsstructuur in contractuele afspraken tussen franchisegever en franchisenemer. Ook zijn wij op de hoogte van de binnen de franchiseonderneming gebruikelijke arbeidsvoorwaarden en toepasselijke CAO.

Benchmarking

Heeft u als franchise-ondernemer behoefte aan benchmarking? Wij maken uw financiële cijfers ten opzichte van andere franchisenemers graag voor u inzichtelijk. Dit gebeurt tot op detailniveau per kostengroep met onder andere marges, personeelskosten, verkoopkosten en huisvesting. Als u kiest voor onze benchmark dan ontvangt u periodiek een gedetailleerd en gespecificeerd overzicht.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een full service adviseur voor uw franchiseonderneming? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies op maat.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken