Financieringsaanvraag

Een financieringsaanvraag moet goed voorbereid worden. Geldverstrekkers vragen om informatie. Hoe duidelijker en completer uw plan is hoe groter de kans dat de financiering akkoord bevonden wordt.

Wolfsbergen & Osnabrug is een full service kantoor. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de financiële situatie van onze klanten. Deze kracht zetten wij in bij uw financieringsaanvraag. Onze korte lijnen met banken en ervaring met de eisen die gesteld worden geven ons de mogelijkheid voor u een goed en eerlijk vergelijk te maken en gunstige voorwaarden te bedingen.

Of u nu een financiering nodig heeft bij een bedrijfsovername, aankoop van onroerend goed, een eigen woning of belegging onroerend goed, u kunt bij ons terecht voor een integrale begeleiding van uw financieringsaanvraag.

Prognoses

Wanneer u een financieringsaanvraag indient wenst de bank een financiële prognose. Het maken van een goede financiële prognose is niet eenvoudig en kost tijd. Wij kunnen u dit werk uit handen nemen. Onze efficiënte financiële software stelt ons in staat om aan de hand van uw periodieke administratie een gedegen prognose te maken die van essentieel belang is bij uw financieringsaanvraag.

Periodieke rapportages

Geldverstrekkers willen ook gedurende het jaar op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf. Door ons intensieve contact met bankinstellingen hebben wij rapportagemodellen ontwikkeld die op waarde worden geschat. Wij verzorgen deze rapportages zodat u kunt doen wat u het liefste doet: ondernemen.

Financieringsvoorwaarden

Wanneer u een financieringsaanvraag neerlegt bij een bank, hoe weet u dan of de financieringsvoorwaarden en eisen die gesteld worden gebruikelijk en marktconform zijn? Heeft u zelf de kennis niet om onderhandelingen hierover te voeren? Maak dan gebruik van de jarenlange ervaring van onze adviseurs. Zij staan naast u in het gehele proces en zorgen ervoor dat u een passende financiering krijgt.

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van ons full service advies voor uw onderneming? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk en deskundig advies op maat.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken